F 12kg-ot fogytam 2 hét alatt ezzel a naturális módszerrel - NagyFogyások

12kg-ot fogytam 2 hét alatt ezzel a naturális módszerrel



Lazar Angelovot talán az egész világ ismeri már. Sport fanatikus, online személyi edző, többszörös testépítő bajnok, akinek már nincs oka fitogtatni képességeit, adottságait. Ahogy ő mondani szokta, csak segíteni szeretne az embereknek, hiszen mindenki ért valamihez, ő pedig az egészséges életben és az edzésekben képezte magát méltán mondhatni PROFESSZIONÁLIS szintre.




Lazar a közösségi oldalán a napokban közzétett egy már régóta beharangozott információt, a módszert, amivel online ügyfeleit lefogyasztja. A kemény rendszeres edzés és diéta mellett, minden ügyfele fogyaszt egy szert, amire a gyártó pénzvisszafizetési garanciát vállal, amennyiben nem érzi a vásárló hatásosnak a terméket. Lazar Angelov szerint ennél hitelesebb nem is lehetne egy ilyen terméket forgalmazó cég. 


A fogyasztószer végre Magyarországon is elérhető, a rendelés menete pofon egyszerű. Leteszteltük, hogy valós e a cég. Miután megadtuk nevünket és telefonszámunkat egy kedves magyar hölgy hívott vissza minket és egyeztettünk a rendelés ügyében. Nagyon egyszerű és gyors volt a dolog. Pár nap alatt meg is érkezett a fogyasztószer.

Kicsit kutakodtunk és kiderítettük, hogy a Megasztár győztese Tóth Vera és Falusi Mariann is ettől a szertől fogyott le olyan gyorsan.

További tapasztalatokat és a termék oldalát IDE KATTINTVA találjátok.